Evernote

Evernote er et lille program – en online notesbog – som installeres på mobiltelefonen, iPad’en, PC’en eller Mac’en. Der er et lille gratis program som også kan nåes via en browser, dog uden alle funktioner som i den downloadede version.

I Evernote har brugeren mulighed for direkte at indlejre lyd, fotografi, video eller tekst, eksterne filer så som regneark, pdf-filer o.a. – eller en kombination. Deling foregår ved at brugeren deler sin notesbog med andre Evernoterbrugere, således at andre har adgang til noter, billeder, mm. Programmet er gratis at bruge, og har en månedlig uploadingskvote på 60 MB. Hvis man ønsker det, kan man købe et abonnement som giver mere plads, ingen reklamer og andre mere avancerede funktioner.Som videlingsplatform har programmet nogle fordele og ulemper. Af fordelene er de åbenlyse, at programmet understøttes af alle større mobilplatforme så som, Android, IOS, WP7, Symbian, Blackberry, m.fl.Udvalgte funktioner i Evernote – en kort beskrivelse (se figur.1):
Billeder direkte i Evernote: Hvis en bruger ser noget interessant, kan denne tage et billede af dette med sin mobiltelefon direkte ind i Evernote.
Optage lyd: Via optagefunktionen, kan brugeren bruge Evernote som diktafon, og efterfølgende tilføje noter, stikord, eller andet.
Deling: Den enkelte bruger kan selv beslutte, hvem han eller hun vil dele sin notesbog med. Dette kan ske via e-mail eller eks. Facebook og Twitter. Derudover er det muligt at dele en enkelt note ved at eksempelvis udgive det som en hyperlink.
Synkronisering: Brugeren kan synkronisere hvis denne begiver sig ind i områder der ikke har netadgang. dermed er der stadig mulighed for at få adgang til noter og notesbøger som brugeren har adgang til. Hvis der oprettes noter mens der ikke er mulighed for nedadgang, synkroniseres næste gang dette er en mulighed.
Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: