Om

iPad på Langerskolen er videndeling omkring brugen af digital teknologi i en skolefaglig, socialfaglig og specialpædagogisk kontekst.
Tidligere skrev vi at vi vurderer applikationer designet til iPad med det formål at få skabt en viden om, hvilke tilgange der er valide i arbejdet med iPad og børn og unge med eksempelvis indlæringsvanskeligheder og/ eller udviklingsforstyrrelser.

I langt højere grad vil vi nu beskrive det vi går og laver, og de spændende og udfordrende tilgange i arbejdet med digital teknologi og om hvordan vi løser eller møder de problemstillinger i vores pædagogiske praksis.

hvis vi vurderer apps til eks. iPad læner vi os op ad en vurderingsmodel udviklet hos laeremiddel.dk/.

image21

På Langagerskolen går der elever med autisme spektrum forstyrrelser og svær ADHD. Det er i det individuelt orienterede arbejde med børn med disse vanskeligheder, at vi vurderer applikationerne. Derfor vil nogle applikationer ikke kunne bruges på Langagerskolen da eleverne her har andre vanskeligheder end elever i mange typiske specialpædagogiske tilbud.

Vi kan kontaktes på ipadlangager@gmail.com eller via telefon, som findes ved at klikke på nedenstsående link.

Langagerskolen er en specialskole beliggende i Århus. Skolen ligger har ca. 155 elever, 50 lærere og 50 pædagoger samt konsulenter, tap’er og ledelse.
Læs mere om langagerskolen her.

Reklamer

En kommentar to “Om”

  1. Kirsten Bach 20. marts 2012 hos 8:34 AM #

    Hej
    Forespørgsel omkring brugen ad Photon til http://www.superbog.dk – Jeg får stadig bare en tom side, hvor der står at dercskal bruges Flash, når jeg åbner med Photon. Hvad kan det skyldes?
    Med venlig hilsen
    Kirsten Bach

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: