Trello v. 2

17 jan

Trello appen bliver ved med at rumstere i hovedet. Den har simpelthen så mange muligheder.

Derfor har vi eksperimenteret med at indsætte billeder i en skematrello – og en lille smule tekst, så den kan bruges af nogle af de børn som måske endnu ikke er stærke læsere.

En af de ting som ofte forventes af digital teknologi er, at den kan det hele. Det er en tænkning som vi skal væk fra. Trello kan ikke det hele. Den kan fungere som et papskema – blot på en mobil eller tablet (eller på en alm. computer!).
Man kan smadre skemaet hvis man vil – præcis som med et papskema. Den kan ikke sættes til at ringe på samme tid hver tirsdag – præcis som et papskema! Den kan sættes til at ringe en gang – så skal vi ind at ændre på datoen igen.
Men der kan vedhæftes oplysninger, filer og medier – og den er lige ved hånden, nem at bruge og gratis. Den kan deles med alle og ændringer er nemme at lave samtidig med at det er hurtigt.
Nedenstående link er til en Trello som vi har lavet  som et eksempel på hvordan det kunne se ud. Kig gerne i den. Hvis I vil lege med skal I lave jeres egen Trello – eller smide en emailadresse til os, så tilføjer vi jer i denne prøvetrello.

Åh ja – man skal lige oprette sig for at se den – men det koster ikke noget. Brug evt. en allerede eksisterende Google konto.

https://trello.com/b/fjdXAdzc

/ Christian

Trello

Skriv en kommentar