AR: augmented reality

9 jul

(Læs om AR på WIKIPEDIA)

AR – eller forstærket virkelighed som det også kaldes. Kan vi inden for pædagogikken og specialpædagogikken anvende de muligheder der findes i at inddrage elementer fra AR i vores arbejde?
Teknologien er af mange der mener at måtte have en viden inden for IT, blevet spået det helt store gennembrud i efterhånden mange år nu. Gennembruddet som dog stadig lader vente på sig! Det betyder dog ikke at der ikke er noget at komme efter. Potentialet er nemt at få øje på.

Her på bloggen er der samlet en række apps – alle gratis skulle denne skribent mene – som kan anvendes sammen med børn. Om der er et reelt pædagogisk udbytte bør være den enkeltes vurdering. Underholdningsværdien er der ihvertfald – og så er der måske lidt til sommerferien, eller til at starte op på efter ferien.

Det særlige ved AR, er at appen kræver et billede eller ikon som får den til at starte op. Der findes et hav af reklameapps som anvender AR – og så skal man bare lige finde de der reklamer/ eller postkort for at få appen til at virke. Vi har fundet et lille udpluk som vi har samlet i en PDF. Hent den her: AR-apps.
De apps vi har fundet billeder/ papir på, er listet op nedenfor.

God fornøjelse og sommer til alle.
/ Christian

DinosaursLive!

A-Klasse

Tryksagen

ManOfSteel

ARflashcards

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: