Mobilize Me

8 aug

Visuel hjælp til at strukturere sin egen hverdag eller hjælp til at styre en bestemt aktivitet har ofte været med udgangspunkt i Boardmaker. Og jeg vil ikke sige noget som helst negativt om Boardmaker – tværtimod, hvor var vi henne uden?

I en digital verden er der dog også andre muligheder som vi kan supplere Boardmaker med, og dette indlæg vi jeg byde ind med en af dem. MOBILIZE ME er en app udviklet i Danmark af pårørende og eksperter i og omkring mennesker med ADHD og ASF. Helt grundlæggende er den et skema som er på Android-mobilen (og snart på iPad/ iPhone!), hvor der også er mulighed for at lave et direkte forlæg til fag, aktiviteter og andet. Altså en håndsrækning i retning af større selvhjulpenhed, til de der har brug for det og kan lukrere herpå.
Mobilize Me kan tilpasse meget individuelt, hvilket måske kan give anledning til en uoverskuelig brugergrænseflade, men mon ikke lidt øvelse kan afhjælpe dette.

Den er endnu ikke udkommet på App Store, men oplysninger kan findes på producentens og udviklers eget websted (og Facebook), hvor de også kan kontaktes med henblik på køb af abonnement. For selvfølgelig koster det – andet ville være mærkeligt.

På Langagerskolen vil vi i kommende periode afprøve om vi kan bruge Mobilize Me og hvordan – er der særlige elementer vi skal være opmærksomme på, eller kan vi bare individuelt tilrettelægge brugen af Mobilize Me…

/ Christian

http://mobilize-me.org/
http://www.facebook.com/mobilizeme
http://www.touchlogic.dk/mobilize-me
https://play.google.com/store/apps/details?id=org.mobilizeme

Skærmdump fra Google Plays applikations butik…

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: