AppWriter DK

8 aug

Jeg har netop modtaget en demonøgle til AppWriter. Det er iPadens svar på PC’ens/ Mac’ens CD-ord – altså et skriveredskab med ordforslag.
Der er egentlig ikke så meget at skrive om dette program. Det virker rigtig fint, og hvis der er et behov for at have ordforslag når man skriver på iPad skal man købe programmet, som dog først kommer til salg til private d. 30 august 2012.

Hvis man er så heldig at eje 3. generation iPad er der via dennes kamera mulighed for at scanne fysiske dokumenter ind, som AppWriter kan læse op. På grund af et ret dårligt kamera i iPad 2 virker denne funktion i følge producenten ikke på denne.

Det specielle ved AppWriter er den font/ bogstavtype der anvendes. Hvis nogle har haft godtid i den netop overståede sommerferie sendte DR filmen Helvetica, som er historien om denne skrifttypes tilbliven. Typen i AppWriter hedder Dyslexie og er udviklet specialet til dyslektikere. Læs mere her.

/ Christian

Reklamer

3 kommentarer to “AppWriter DK”

  1. Casper Wittorff 9. august 2012 hos 9:23 AM #

    Hold godt øje med IntoWords, som rent faktisk er baseret på CD-ORD teknologi, og som bliver gratis for rigtig mange mennesker: http://www.mikrov.dk/Forside/Nyheder/Nyheder.aspx?Action=1&NewsId=162&M=NewsV2&PID=27388

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: