PC, Mac, iPad, tablet-computer, smartphone: alle over en kam!

24 nov

I dagens udgave af computerworld.dk, hvis man kan tale om en udgave af et elektronisk nyhedssite, er der en fin artikel om hvordan vi bør forholde os til vores digitale hardware. De fleste kan måske finde sig selv i den beskrivelse af vores forhold til vores ‘digitale hjælpere’ som skribenten fra computerworld.dk leverer.

Bl.a. skriver han:
Tag et kig på din smartphone: Den indeholder en mail-klient, kalender og webbrowser, ligesom den lader dig se og redigere dokumenter, regneark og præsentationer med den rette software.”

Det giver efterhånden ikke mening at definere det ene som computer, smartphone eller tablet. De kan næste det samme, og vi bruger dem også til næsten det samme. Den store forskel er de omgivelser vi bruger dem i! Når vi er på farten, i sofaen eller på kontoret har vi forskellige behov og forskellige kvalitetskrav til vores digitale teknologi, og har efterhånden også indrettet os derefter.
Eksempelvis kan mange af os se TV på vores smartphone, hvilket sagtens kan bruges til at få et nyhedsoverblik, men vi vælger alligevel den store skærm (som også snart er i kategorien computer!)  når vi skal se en film.

/ Christian

Læs artiklen her

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: